EL BLOC-VERDS EXIGEIX A LA CONSELLERIA MÉS INVERSIÓ EDUCATIVA I EL COMPLIMENT DEL CREA ESCOLA



Els econacionalistes demanen a l’Ajuntament que continue pressionant la Generalitat

El regidor del Grup Municipal del Bloc-Verd a l’Ajuntament de Gandia, Facund Puig ha comparegut aquest matí, acompanyat del portaveu Josep Miquel Moya, per tal de denunciar una vegada més la progressiva degradació de les infrastructures relacionades amb l’enseyament públic a Gandia. " Duem quatre anys sense cap intervenció decidida. A pesar d’haver insistit el nostre grup en la necessitat d’incrementar de forma espectacular les inversions en infrastructures públiques d’educació, el ritme dels avanços continua sent extremadament lent ". En aquest sentit, Puig ha detallat la relació de necessitats:

- El CP Botànic Cavanilles encara no ha començat les obres. Les aules prefabricades porten allí més de 7 anys.
- S’han incrementat, un any més, la quantitat d’aules prefabricades instal·lades a la ciutat. A les que ja coneixem de Roís de Corella, Enric Valor, Botànic Cavanilles, s’afegiran ara les de sant Francesc de Borja, l’espai que s’ha d’habilitar al costat del Roís de Corella i l’ampliació del CP les Foies.
- Estan pendents d’executar-se (en un moment del procés administratiu divers), les remodelacions dels CP sant Francesc de Borja, Cervantes (que encara ni ha iniciat el procés) i Roís de Corella. I els IES Tirant lo Blanc i Ausiàs March.
- Hi ha necessitat d’espais als CP Benipeixcar i a l’IES Veles e Vents.
- Hi ha necessitat de construir nous centres a la ciutat: Botànci Cavanilles, nou centre a l’oest de la ciutat, les Foies, nou IES.

" Des del Bloc-Verds pensem que són arguments suficients per demanar a l’Ajuntament de Gandia que continue la pressió sobre la Generalitat perquè totes estes mancances queden subsanades i per exigir a la Conselleria d’Educació que accelere el ritme d’inversió en les infrastructures educatives de la ciutat i faça realitat tota aquella declaració d’intencions que va ser el projecte Crea Escola "


Gandia, 9 de setembre de 2007

| Més