III ACTE -i esperem que final- de la TRAGICOMÈDIA DEL PSOE



COMUNICAT DE PREMSA




Des de el BLOC-Verds no anem a permetre més demagògia al partit socialista. Nosaltres no esmentàrem ningú quan afirmàrem que hi ha algun regidor del govern que, des de l’inici de la legislatura, no disposa de despatx. Per contra, la sra. Mònica Richart ha eixit públicament per llegir un comunicat personal de resposta, interpretant que, de tots els regidors, ens referíem a ella. Com ha arribat a eixa conclusió?
Però, efectivament, ens referíem a ella perquè, abans de la seua baixa per maternitat, no disposava de despatx. I això és una crítica política. I no anem a consentir que interprete demagògicament la nostra observació política com un atac al seu dret com a mare treballadora. La tornem a felicitar, com férem en el seu moment, per la seua maternitat, de la qual ens alegrem.
Però com tots comprendreu, no hi ha cap ofensa en eixe sentit, per la qual cosa no entenem exactament per què hem de demanar disculpes. Al contrari, creguem que és ella (o més bé el PSOE) qui ens hauria de demanar disculpes a nosaltres per dubtar de la nostra defensa dels drets socials, per la seua interpretació i pel seu paripé demagògic (en una demostració més de com se li dóna la volta a les coses).
Per últim, un prec. Si hi ha alguna altra resposta per part dels socialistes, que siga política, per favor, i no personal.




Gandia, 11 de gener de 2008

| Més