EL BLOC JOVE DEMANA EL BOT ÚTIL PER SUPERAR ELS OBSTACLES DEL BIPARTIDISME I EL CENTRALISME





Divendres 29, a les 22.00 hores, hi haurà un concert amb grups de la Safor a la plaça Rei en Jaume I de Gandia
.





"Valenta i enèrgica" així ha qualificat la secretària local del BLOC JOVE d’Oliva i candidata al Congrés per la Safor-Valldigna de la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS, Helena Malonda la campanya EL BOT ÚTIL, amb la qual "es vol fer una crida a la joventut valenciana a mostrar el 9 de març la seua energia i vitalitat i fer possible que el valencianisme, l’esquerra i l’ecologisme pegue el bot al Congrés dels Diputats". La campanya vol ser també una resposta "als intents de tensionar la campanya per part de socialistes i populars per fomentar el vot bipartidista"
Per a desenvolupar esta idea el BLOC JOVE ha triat com a metàfora visual el Parkour, una moderna pràctica esportiva urbana consistent en desplaçar-se superant tot tipus d’obstacles. Així als elements de cartelleria es representa un jove botant per damunt d’un mur que simbolitza totes les barreres que la joventut valenciana troba en el seu camí sostenint una papereta de la coalició. Esta mateixa idea es desenvolupa a un vídeo que les joventuts de la coalició han penjat a la xarxa. La coalició portarà la campanya als centres educatius, i a les zones d’oci i contempla algunes accions que es donaran a conèixer durant els dies de campanya. Amb el material de campanya es presenten també les propostes electorals amb les quals esperen estimular el "bot". Entre elles destaquen "iniciatives per a controlar els preus de l’habitatge de compra i lloguer, mesures per perseguir la precarietat laboral, fixar el salari mínim interprofessional en 1.000 euros, la despenalització del consum del cannàbis, i una aposta decidida pel transport públic".
Precisament, l’acte central de la campanya del BLOC JOVE a la Safor-Valldigna serà el concert que tindrà lloc el pròxim divendres, a partir de les 22.00 hores, a la plaça rei En Jaume I de Gandia. La nova secretària local del BLOC JOVE a Gandia, Alícia Izquierdo ha confirmat les actuacions dels grups de la comarca: DESGAVELL, RAÇA BORDA i L’AIXADA.

Gandia, 22 de febrer de 2008

| Més