EL BLOC DEMANA A ORENGO I CAMPS QUE EXPLIQUEN LES RAONS DEL RETARD DE LES OBRES DE L’HOSPITAL I DEFENSEN ELS INTERESSOS DE GANDIA



  • Ivà Bonet veu en l’hospital un altre tren Gandia-Oliva-Dénia

  • Els nacionalistes consideren que és una "estafa a la Safor", ja que fa més d’un any de la foto de la primera pedra i cinc des de que la Generalitat anunciara el projecte



Tot just quan s’acompleix el primer any de la col·locació de la primera pedra del futur hospital comarcal les obres continuen pràcticament paralitzades sense que es coneguen els motius. És per aquesta raó, que el Bloc Nacionalista Valencià de Gandia ha tornat a eixir públicament aquest matí per preguntar-se "on estan ara els de la foto del 15 de març de 2007 (Mut, Orengo i Camps) i per què no expliquen que és el que està passant amb les obres de l’hospital". Per al secretari local, Ivà Bonet aquesta és una mostra més de la discriminació en infrastructures que pateix la nostra comarca i Gandia, "ja que semblem una taca negra al mapa del País Valencià i el projecte del nou hospital cada vegada es sembla més a la del tren Gandia-Oliva-Dénia". Bonet també ha acusat l’alcalde Orengo de "fer deixadesa de les seues obligacions i no defensar com cal els interessos de la nostra ciutat".

Per la seua banda, el responsable de Sanitat de l’executiva local del BLOC ha qualificat com a "estafa als saforencs i les saforenques" el retard a les obres d’un projecte que ha batejat com a "Sainet de l’Hospitat" o "Gran mentira de Camps". I és que Agustí De Miguel ha recodat cadascú dels capítols, d’anuncis i desmentits, sobre l’inici i acabament de les obres. "Recordem que ens van dir que l’hospital estaria acabat en 2008"

El BLOC ha demanat a Camps que vinga a Gandia per a explicar les raons del retard "si es poden justificar" i per a informar sobre la finalització, "ja que ens agradaria tornar a il·lusionar-nos amb una nova data".


Gandia, 25 de març de 2008

| Més