ENRIC MORERA DEMANA EL VOT VALENT I DE LA TERRA PER A CONDICIONAR LA INVESTIDURA DE ZAPATERO




  • El líder del BLOC denuncia el centralisme de PP i PSOE que ha penalitzat especialment la Safor-Valldigna i l’ha convertida en un caos pel que fa a les insfrastructures viàries


  • BLOC-INICIATIVA-VERDS exigirà l’alliberament de l’AP7, una circumval·lació per a Oliva (amb el menor impacte mediambiental possible) i el tren Gandia-Oliva-Dénia…

    El secretari general del BLOC, Enric Morera ha estat aquest matí a Oliva, acompanyat per regidors de la Safor, per denunciar el caos de les infrastructures viàries com a conseqüència, assegura, del model centralista del PP i del PSOE « que ha penalitzat especialment la nostra comarca. Tenim una autopistra amb peatge i cara. El model del centralisme del PSOE i del PP per a la Safor és un model de peatge per als valencians i les valencianes » En aquest sentit, el diputat autonòmic ha anunciat que el BLOC-INICIATIVA-VERDS continuarà exigint des del congrés que es done compliment a l’alliberament del peatge de l’autopista, tal i com ja han aprovat les Corts Valencianes. Morera ha denunciat el que considera un engany sistemàtic del PP i del PSOE pel que fa a projectes tan necessaris per a la vertebració del territori, com ara la circumval·lació d’Oliva o el tren Gandia-Oliva-Dénia.
    Precisament, aquestes seran algunes de les condicions que imposaran a partir del 10 de març per recolzar la investidura de José Luis Rodríguez Zapatero. « Sabem que totes les enquestes donen la victòria a Zapatero. Per tant, que la gent estiga tranquil ·la. El que hem de dir és que cal una veu valenciana, la d’Isaura Navarro i Maria Josep Ortega, per a que a l’hora de negociar la investidura de Zapatero s’escolte el nostre poble. Cal fer un vot valent, valencià, de la terra, per les nostres infrastructures… Som un poble digne, no una comunitat ofrenadora »
    Per la seua banda, la candidata de la Safor-Valldigna, Helena Malona ha demanat el vot de la proximitat, « perquè tots els problemes que coneguem cal portar-los on són invisibles, com fins ara el poble valencià. Un vot útil, amb totes les paraules, perquè ens representa i ens dignifica com a poble »

    Gandia, 5 de març de 2008

| Més