ISAURA NAVARRO ALERTA QUE AL MONESTIR DE SIMAT S’ESTAN COMETENT DESPROPÒSITS QUE RECORDEN EL TEATRE ROMÀ DE SAGUNT



La candidata de la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS visita, acompanyada d’experts, les obres de restauració del monument cistercenc

La cap de llista del BLOC-INICIATIVA-VERDS al Congrès dels Diputats, Isaura Navarro va visitar dissabte les obres de reconstrucció i reposició que estan realitzant-se al Monestir de Santa Maria de la Valldigna. La diputada, va estar acompanyada d’un grup de catedràtics i professors universitaris i especialistes en restauracions i dels regidors i regidores del BLOC a la Valldigna, "ja que s’ha de comptar amb els especialistes per fer una reforma d’este calibre, s’ha d’escoltar l’ajuntament i la Mancomunitat, s’ha de comptar amb la gent que sap, que sap com tindre cura del nostre patrimoni. Per que això no és per a major glòria del partit popular sinó que el patrimoni cultural del País Valencià és del poble valencià i per això s’ha de protegir i s’ha de conservar".
Precisament, després d’escoltar l’opinió d’alguns experts sobre el terreny, Navarro va tornar a qualificar com a despropòsit les actuacions que s’hi estan realitzant, comparant-les fins i tot amb les del treatre Romà de Sagunt. "Això és el que fan i han fet les majories absolutes del partit socialista i el PP, destrossar el nostre patrimoni perquè no esl importa l’opinió de ningú. Les majories absolutes no són bones i per això s’ha de votar pluralisme, transparència i democràcia i per això s’ha de votar BLOC-INICIATIVA-VERDS".
Pel que fa als usos del monestir, i sobre la possibilitat que Santa Maria de la Valldigna es convertesca en hotel, la diputada va qualificar el projecte com a un altre "despropòsit, perquè el que s’ha de fer és invertir en turisme d’interior, rural i d’eixa manera la riquesa està en el nostre poble i serà de tota la ciutadania. Si es fa un hotel no sabem quin ús li donarà. Potser hi haurà qui se farà més ric, mentre que per al poble no se traduirà en riquesa… Les coses estan fent-se mal una i altra vegada i això hem d’aturar-ho. Queda molt de camí per davant, molta lluita, però tenim molta il·lusió per canviar les coses i per portar la veu valencianista a tot arreu. Ja ho estem fent a les institucions del nostre País, i ara vull portar-la a Madrid".

La Safor-Valldigna, 1 de març de 2008

| Més