TOMÀS FERRADIS: "Estadísticament, apostar pel vot d’esquerres és apostar per Isaura Navarro"



El BLOC-INICIATIVA-VERDS valora de forma molt positiva la campanya de proximitat realitzada "perquè hem estat els únics que hem xafat el carrer durant aquestes dues setmanes"



El darrer missatge de campanya del BLOC-INICIATIVA-VERDS ha estat per a explicar que, de forma matemàtica, l’únic vot útil per a l’esquerra és el vot a la coalició, ja que poden impedir que el PP guanye un diputat més per la província de València, mentre que el PSOE no té cap possibilitat d’aconseguir-lo. "Per tant, apostar pel vot progressista és apostar per Isaura Navarro". A més a més, segons l’alcalde de Xeresa i candidat per la Safor, Tomàs Ferrandis s’aconseguiria portar la veu del problemes dels valencians i de les valencianes, del dia a dia, al Parlament Espanyol.
Per la seua banda, l’altra candidata de la comarca, Helena Malona ha valorat molt positivament la campanya electoral realitzada per la coalició "perquè hem realitzat molts actes de campanya en la majoria dels pobles de la Safor-Valldigna on, per cert, la presència dels dos partits grans ha estat testimonial. Hem demostrat, per tant, per què aquestes són les nostres eleccions, perquè porten propostes reals que afecten a la gent. Som els únics que hem arreplegat la paraula del nostre poble".
Per a Malonda, altres raons de l’èxit cal buscar-les a les propostes presentades, més de 600, i a la candidatura. "Isaura Navarro, no només és una persona molt preparada, sinò que està avalada per la seua trajectòria durant aquests quatre anys al Congrés dels Diputats, on ha presentat més de 1.400 propostes, moltes d’elles sobre la nostra comarca, com ara sobre el tren Gandia-Oliva-Dénia, l’alliberament de l’AP7…".
Per a la número 7 per València, la gent ha valorat el compromís amb l’esquerra, el valencianisme i l’ecologisme que representa el BLOC-INICIATIVA-VERDS, "a pesar que els grans mitjans de comunicació han volgut silenciar a milers de valencians i valencianes".

Gandia, 7 de març de 2008

| Més