SATISFACCIÓ PER L’INFORME DEL CONSELL VALENCIÀ DE CULTURA FAVORABLE A LA DECLARACIÓ DEL TIO DE LA PORRA COM A BÉ D’INTERÉS IMMATERIAL



Els BLOC torna a agrair el recolzament de la resta de grups municipals a la sol·licitud que va formular el setembre passat a la Generalitat Valenciana

Moya anuncia que proposarà ara a l’Ajuntament la declaració com a Bé de Rellevància Local, tal i com adverteix el CVC

El portaveu del Bloc-Verds a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat aquest matí "la grandíssima satisfacció" del seu grup en conèixer que el Consell Valencià de Cultura (CVC) emetrà un informe favorable perquè la Conselleria de Cultura incloga el Tio de la Porra a l’inventari de Bens d’Interés Immaterials, juntament el Misteri d’Elx o el Sexenni de Morella, entre altres celebracions singulars. La proposta, que va presentar el BLOC el passat mes d’octubre, va estar recolzada per la resta de grups municipals. És per això, que els econacionalistes han tornat a agraïr el recolzament municipal.
En aquest sentit, Josep Miquel Moya ha anunciat que el BLOC tornarà a presentar una moció a la Comissió de Cultura perquè es declare el Tio de la Porra com a Bé de Rellevància Local, tal i com aconsella en el seu informe el Consell Valencià de Cultura.
Moya també ha demanat prudència, ja que l’acord del CVC és una passa més, tal i com estableix la Llei Valenciana de Patrimoni "la qual requereix de l’informe favorable d’altres organismes consultius, entre els quals també s’hi troben les tres universitats valencianes".

Gandia, 29 d’abril de 2008

| Més