PREMI ABRIL 2008



Benvolgut company / benvolguda companya:

Ara fa huit anys que el Bloc de la Safor–Valldigna instaurà el Premi Abril, Premi d’Acció Cívica Valenciana que s’atorga a una persona o col·lectiu de la nostra comarca que s’haja caracteritzat al llarg de la seua trajectòria per la defensa de la nostra terra, la nostra cultura, llengua i tradicions des de qualsevol vessant.
Molts, i molt diferents, han sigut els guardonats al llarg d’estos anys. Des del Pare Vicent Faus al CEIC Alfons el Vell, passant per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer, pel nostre inoblidable Joan Climent, del Col·lectiu de Mestres de la Safor, la Plataforma pels Pobles de la Safor o la Plataforma Cívica Independent Carretera No !.

Enguany, seguint eixe camí encetat, l’Executiva Comarcal del Bloc, ha decidit atorgar el VIII Premi Abril al Col·lectiu Obertament. Un col·lectiu que es composa únicament de persones creatives afectades per una malaltia mental greu, que utilitza diferents manifestacions artístiques com una forma d’expressió, comunicació i acció social. Un grup de persones que, a partir de les seues realitats, treballen per oferir un producte molt digne, culturalment parlant, molt arrelat al nostre territori. Contribueixen, des de l’estima, a la defensa i la promoció de la nostra terra. Com ells diuen, els diferents no tenen perquè ser ells ("Qüestionem la discapacitat de la societat per reconèixer la nostra capacitat").

És per això, perquè reconeguem la seua capacitat, que el proper divendres, dia 23 de maig, a les 20:30 h, a la sala d’actes de la Casa de Cultura Marqués González de Quirós, a Gandia, tindrà lloc l’entrega de la huitena edició del Premi Abril.

Esteu totes i tots convidats. No falteu.
Una abraçada,



Facund Puig Muñoz
Secretari Comarcal del BLOC

| Més