EL GOVERN MENTEIX QUAN DIU QUE HA INCLÒS EN LES AL·LEGACIONS L'INFORME ALTERNATIU DE LA UPV I MESURES CORRECTORES PER A VENÈCIA I RAFALCAID

PROJECTE AMPLIACIÓ DEL PORT




ORENGO NOMÉS ENVIA A L'AUTORITAT PORTUÀRIA UN TERCER INFORME ENCOMANAT A LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA (UPC) (A LA QUAL SE LI OCULTEN LES CONCLUSIONS DE LA UPV)


ARA APAREIX MISTERIOSAMENT UN ANNEX A L'INFORME DE LA UPC QUE SÍ CONFIRMA LES ADVERTÈNCIES DE SERRA (UPV) I DEL BLOC SOBRE RAFALCAID I VENÈCIA


JOSEP MIQUEL MOYA:

"Us tornem a facilitar el decret pel qual s’aproven les al·legacions de l’Ajuntament de Gandia. Com podeu comprovar no hi ha cap referència a l’estudi de la UPV elaborat pel Catedràtic de Ports i Costes, Josep Serra, ni cap demanda de mesures correctores per a les platges de Venècia i Rafalcaid"

"No entenem com s’és capaç de mentir, de mentir-li als ciutadans, en una qüestió que, a més, és fàcilment comprovable. Potser siga una nova manera de fer política (o no tan nova) i que és conseqüència de la preocupació dels distints col·lectius pels possibles efectes que anuncia l’estudi del catedràtic de la UPV"

FACUND PUIG:

"Sembla que després de l’evidència, el govern ha demanat un annex a la Universitat de Catalunya sobre les reflexions del senyor Serra. Són dos fulls que vénen a corroborar el nostre posicionament de prudència perquè confirmen el que el Dr. Serra apuntava en el seu estudi"

"No sabem què ha motivat la demanda d’este annex, que aparegut al nostre calaix de grup. Però sí que sabem que no existia ni ha estat adjuntat en les al·legacions de l’Ajuntament a l’Estudi d’Impacte Ambiental"

"De la mateixa manera que ara apareixen també a l'annex les al·legacions del BLOC sobre els impactes a les platges de Venècia i Rafalcaid, rebutjades pel govern"

| Més