ELS VEÏNS DEL GRAU I LA PLATJA TINDRAN UN ABONAMENT REDUÏT A L'APARCAMENT DEL PORT




La comissió de Seguretat, Mobilitat i Serveis Bàsics a la Ciutadania accepta estudiar la proposta presentada pel BLOC-
Verds

Facund Puig recorda que és discriminatori que els residents de la zona paguen durant l'estiu (a l'hivern és gratuït) el doble que a la resta d'aparcaments públics de la ciutat

Facund Puig Muñoz, Regidor del Grup Municipal Bloc-Verds a l’Ajuntament de Gandia i membre de la Comissió Municipal Informativa de Seguretat i Trànsit, al President de l’esmentada Comissió s’adreça per exposar-li:
El passat 4 de juny fou inaugurada l’ampliació de l’aparcament del Port, per la qual cosa volíem fer-los arribar la nostra felicitació. Este aparcament resulta ja quasi indispensable tant a l’hivern com a l’estiu, atesa la falta d’alternatives per la zona.
Desconeixem si enguany, com els altres anys, l’aparcament serà de pagament en els mesos d’estiu. Si és així, li pregaríem que tinguera en consideració debatir a la propera comissió, de manera urgent, la proposta d’aplicació d’una mesura que fa temps que ve demanant-se, que fa temps que ve prometent-se, però que no s’ha executat mai, tot i semblar justa i convenient: els abonaments per a residents habituals, òbviament, a una tarifa més reduïda que per a l’usuari en general.
L’esmentat aparcament és de caràcter gratuït durant l’hivern i és on aparquen habitualment els residents permanents de la zona, ja que no hi ha cap altra alternativa prop. Però a l’estiu han d’abonar la mateixa tarifa que qualsevol visitant. Una tarifa per abonament mensual que l’any anterior fou d’aproximadament el doble que la que hi ha establerta per als aparcaments públics de la ciutat (100 euros mensuals front a 50).
Entenem que això pot ser discriminatori i, per tant, demanem que o s’adeqüen les tarifes a les dels altres aparcaments de la ciutat o s’aplica per als residents habituals un abonament semblant.
Esperem que, com demanem, siga convocada la comissió que vosté presideix per poder tractar l’assumpte.
Gandia, 18 de juny de 2008



Facund Puig Muñoz

| Més