EL BLOC CONSIDERA CURIÓS QUE LA PLATAFORMA CRITIQUE LES OBRES REALITZADES PEL SEU SOCI DE GOVERN


Els econacionalistes sempre han reconegut els problemes a les actuacions del Prado i el Passeig, per això no les vam voler recepcionar, fins que les empreses els subsanaren.

.
Facund Puig es pregunta si el secretisme al voltant de la remodel·lació del Prado correspon a les noves formes de Participació Ciutadana que anuncia Soldevila

Les declaracions realitzades ahir pel regidor de la Plataforma de Gandia, Javier Soldevila han causat com a mínim, sorpresa en el Grup Municipal del BLOC-Verds. Sobretot, pel que fa a les crítiques a les obres realitzades la passada legislatura a Marxuquera i Rafalcaïd pels socis majoritaris del govern. "És curiós que la Plataforma critique unes actuacions que eren competència de l'anterior regidor d'Urbanisme, el socialista Jaume Borràs, el qual hui continua lligat al govern, com a conseller de l'empresa pública d'urbanisme… Els únics retrets que li hem fet al nou responsablede Territori, Fernando Mut, és la incapacitat per donar solució als problemes que hi estan sorgint o que s'anuncien terminis de finalització d'obra que són incapaços de fer complir". En aquest sentit, Puig es pregunta sobre l'opinió de José Manuel Orengo, "l'alcalde del quatre anys de bon govern" després d'escoltar les dures crítiques del seus socis.
Pel que fa les referències al Prado i el Passeig, projectes que els econacionalistes van impulsar la passada legislatura, el BLOC ha recordat que en cap cas va ocultar a la ciutadania els problemes que hi van sorgir, "per això nosaltres mai arribàrem a recepcionar les obres, no les acceptàrem perquè els problemes no s'havien resolt. La pregunta seria per què ara Mut s'ha fet càrrec d'unes actuacions que no estan ben acabades…"
Puig també ha recordat que aquests projectes van ser molt ben planificats i consensuats amb totes les forces polítiques i el veïnat. En aquest sentit, "és difícilment creïble que el senyor Soldevila parle d'una nova cultura de participació ciutadana quan, per exemple, ha estat incapaç d'informar sobre la remodel·lació de la Plaça del Prado. Primer s'anuncien les coses a la premsa i després a la Junta de Districte. Això, no va succeïr mai la legislatura passada".



Gandia, 22 de juliol de 2008




Tirem ma d'hemeroteca ???





| Més