L'AJUNTAMENT ABOCA PLÀSTICS I ALTRES MATERIALS NO BIODEGRADABLES EN L'ENTORN DE LA MARJAL

El BLOC-Verds denuncia també l'existència d'un abocador incontrolat a l’entrada del camí d’accés a la parcel·la municipal

L’Ajuntament de Gandia està utilitzant una parcel·la municipal situada a la zona de la marjal de Gandia, al costat de l’antiga canera, per a acumular restes de material vegetal procedent de la poda dels arbres.
Este fet, en principi, no hauria de provocar cap problema. Però la qüestió adquireix una altra dimensió quan, en una visita realitzada a l’espai a què ens referim, hem comprovat com, al costat d’estes restes de poda, s’hi acumula una gran quantitat de plàstics, vidres i altres materials procedents de la neteja de l’arena de la platja.









El Grup Municipal del Bloc-Verds entén que estos darrers materials no haurien de ser acumulats en un lloc tan sensible mediambientalment com és l’entorn de la marjal, evidentment no haurien de ser cremats amb les restes de poda, i perfectament podrien ser classificats i reciclats.
El Bloc-Verds considera que l’Ajuntament de Gandia i les empreses contractades per l’administració municipal, haurien de donar exemple en les seues actuacions per evitar que alguns particulars tinguen la temptació de fer el que està permetent-se en la parcel·la municipal. I és que la imatge que està oferint-se per part de l’administració local no és en absolut modèlica.
Precisament perquè es puga evitar este tipus de situacions, el Bloc-Verds ve reivindicant des de l’inici de la legislatura que la consecució de polítiques de qualitat en les actuacions municipals de la platja no haurien de quedar circumscrites a l’espai de la zona de bany i s’haurien d’ampliar a la totalitat dels serveis municipals que funcionen a la Platja de Gandia.
Aprofitem esta nota de premsa per denunciar, al mateix temps, l’existència d’un abocador incontrolat a l’entrada del camí d’accés a la parcel·la municipal






No entenem com, en un lloc tan visible, l’Ajuntament de Gandia encara no s’ha preocupat de netejar l’espai i de reciclar els productes (roba, plàstic, vidre, paper..) que hi ha escampats.
El Grup Municipal del Bloc-Verds demana, doncs, a la Regidoria de Medi Ambient que controle els abocaments que s’estan fent a la parcel·la a què ens referim i al camí d’accés i classifique i recicle tots aquells materials susceptibles de ser-ho.

Gandia, 22 de juliol de 2008

| Més