El Bloc Jove organitza un cicle d'excursions per conéixer paratges de la comarca




Amb el lema, "En ruta. Coneix i estima la Safor-Valldigna" el Bloc Jove de la comarca, en col·laboració amb el BLOC de la Safor-Valldigna, prepara un seguit d'eixides a diferents punts de la Safor.
L'objectiu és que els joves saforencs coneguen i gaudisquen d'alguns paratges naturals i béns culturals de la comarca. "Conéixer és el primer pas per poder estimar qualsevol cosa. I amb l'estima cap a allò que considerem nostre, podrem conservar i potenciar aquests espais".
Totes les eixides es realitzaran des de la seu del Bloc Jove Safor-Valldigna (C/Tossal, 5) a les 08:30 h. En principi, cadascú es fa responsable del seu mitjà de transport però a l'eixida els organitzadors coordinaran els participants per emprar els menys vehicles possibles. És aconsellable dur roba còmoda, calcer adequat, aigua, esmorzar i dinar (en algunes ocasions).
Els membres del Bloc Jove han preparat material divulgatiu per a cadascuna de les visites, que serà repartit el dia de cada excursió. La primera eixida tindrà lloc el 19 d’octubre a la font de Lloret, a Marxuquera. La dificultat de l'excursió és baixa i cal dur esmorzar i calcer adequat per a caminar.

Les visites programades són les següents:


19 d'octubre: font de Lloret (Marxuquera)
2 de novembre: Vilallonga-L'Orxa
16 de novembre: Vilallonga-Forna
30 de novembre: barranc de Manesa (Barx)
14 de desembre: l'Alqueria del Duc (Gandia)
21 de desembre: barranc d'Atanasi (Ròtova)


La Safor- Valldigna, 14 d'octubre de 2008

| Més