EL GOVERN DE GANDIA PUJA ELS IMPOSTOS EL DOBLE DE L'IPC DE NOVEMBRE



El BLOC-Verds denuncia que el govern "intentant enganyar a la ciutadania" vol disfressar-ho com una actualització "perquè és incapaç d’admetre que si aprovem una actualització hauríem d’aplicar l’últim IPC publicat, el del mes de novembre, que és del 2,4% i no del 4,5% que és el percentatge d’augment dels impostos que van a aprovar".


Precisament, el govern ha desestimat una al·legació dels econacionalistes perquè es corregira la dada i eixos impostos i taxes apujaren únicament el 2,4% que és l’últim IPC interanual, el del mes de novembre, i no el 4,5% que és l’IPC del mes d’agost.


"Parlen d’aplicar la diferència d’ingressos entre l’IPC aprovat i el real, a majors bonificacions fiscals o a mesures de caràcter social… Però ja sabem que, en realitat, no existeix eixa voluntat perquè la proposta d’un augment de les bonificacions fiscals que realitzàrem el Bloc a propòsit de les mesures contra la crisi, fou votada en contra pel govern. A més, qualsevol nova bonificació ja no entrarà en vigor fins l’any 2010".


Gandia, 17 de desembre de 2008


| Més