"EL MANHATAN DE GANDIA" PREOCUPA EN LES TERTÚLIES DEL BLOC



Els/les assistents pregunten els regidors del BLOC sobre la intenció d'Orengo i Mut de construir dues torres de més de 24 pisos a l'entrada de Gandia
Com és habitual, Les tertúlies del BLOC, les xarrades amb els regidors de Gandia, es van reunir el 29 de novembre passat, coincidint amb el darrer dissabte de mes. Els/les vora 30 assistents a la Cafeteria Tano Puríssima van preguntar sobre diferents temes d'actualitat, però sens dubte les polítiques urbanístiques del govern PSOE-Plataforma van centrar la tertúlia. En concret, la proposta de construcció de dues torres de més de 24 pisos cadascuna, al parc d'Ausiàs March, dins el projecte d'urbanització de l'Avinguda d'Alacant. Un projecte, que els tertulians i les tertulianes no van dubtar a batejar com el "Manhatan de Gandia", recordant el polèmic PAI de la platja de Cullera.
Per la seua banda, els regidors del BLOC-Verds, Josep Miquel Moya i Facund Puig van mostrar el seu rebuig al projecte, "perquè atempta contra el model de creixement urbanístic racional i sostenible que ha primat a Gandia els darrers anys, entre altres factors, gràcies a la presència dels econacionalistes…"
Dit això, van lamentar no poder oferir més informació a la ciutadania, que la apareguda als mitjans de comunicació. En aquest sentit, van denunciar un exemple més de la política "oscurantista i especulativa" que està desenvolupant el govern d'Orengo. "El mateix veïnat de la zona ha mostrat públicament la seua preocupació davant el desconeixement de les actuacions que afectaran les seues cases i negocis, tot i haver sol·licitat informació a Mut en moltes ocasions".
Josep Miquel Moya i Facund Puig van anunciar que el BLOC informarà la ciutadania i argumentarà el seu rebuig "al nou projecte megalòman d'Orengo i la dreta local", tan prompte com se'ls facilite la informació.

Gandia, 5 de desembre de 2008

| Més