DAVID GONZÁLEZ: "LA NOSTRA CANDIDATURA REPRESENTA EL VOT ÚTIL, PERQUÈ TENIM POSSIBILITATS REALS D'OBTINDRE DIPUTATS A EUROPA"




El BLOC recorda que l’actual secretari general, Enric Morera, va defensar els interessos de la Safor duran la seua etapa com a eurodiputat

“Les valencianes i els valencians ens juguem molt estes eleccions europees. Ens juguem tindre veu i representació a Europa. El PP i PSOE han demostrat que “passen” dels problemes reals del poble valencià i no creuen en Europa”

El secretari comarcal d’Organització i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Oliva, David González, acompanyat per la representant de l’Executiva Nacional, Alícia Izquierdo ha explicat als mitjans de comunicació els cinc eixos principals del programa del BLOC per a estes eleccions i que aglutinen les principals necessitats del País Valencià: L’urbanisme sostenible i el respecte al medi ambient; la necessitat de fer un corredor mediterrani de mercaderies; el reconeixement oficial a Europa de la nostra llengua; la defensa de l’agricultura, la pesca i la ramaderia i les mesures per enfortir la nostra economia i els sistemes productius valencians.
Uns eixos que s’encarregaran de presentar, al llarg de la campanya electoral, diferents càrrecs públic del BLOC de la Safor-Valldigna.
Alícia Izquierdo també ha donat conèixer els principal actes programats pel BLOC:


ACTES CENTRALS



Dimarts, 2 de juny

20.30 h – Centre Olivense d’Oliva – ACTE CENTRAL COMARCAL – amb la presència d’ENRIC NOMDEDÉU, candidat del BLOC-Coalició per Europa

Dijous, 4 de juny

20.00 h – Centre Social de Corea – ACTE CENTRAL DE GANDIA – amb la presènciia candidats del BLOC-Coalició per Europa

ALTRES ACTES

Dijous, 21 de maig

21.30 h - Seu comarcal del BLOC (C/ Tossal, 5 GANDIA) - Sopar d'entrepà per a militants i simpatitzants de la comarca

00 h - Plaça Major de Gandia - Inici pegada de cartells

Dissabte, 30 de maig

10.30 h – Tano Puríssima Gandia – TERTÚLIES DEL BLOC / ESPECIAL ELECCIONS EUROPEES

20.00 h – Guardamar de la Safor – MITIN

Dimecres, 3 de juny

21.00 h – Xeraco – MITIN

| Més