L’AJUNTAMENT DE GANDIA CONTINUA SENSE RETIRAR LA PUBLICITAT INSTITUCIONAL DELS MUPIS I ELS AUTOBUSOS







La Junta Electoral de Zona va dictaminar dimarts que “s’abstinguera de realitzar dues campanyes de publicitat durant la campanya electoral”

El BLOC s’ha tornat a personar davant la JEZ perquè faça acomplir la seua resolució



El BLOC ha pogut comprovat aquest matí com, 48 hores després, l’Ajuntament de Gandia continua sense acatar el mandat de la Junta Electoral de Zona perquè “s’abstinga durant la campanya electoral de realitzar la publicitat institucional sobre el Tramvia-Grau Port. En el mateix sentit es pronuncia esta Junta Electoral de Zona respecte a la publicitat municipal Una bona obra, ja que es refereix a obres futures a realitzar en els pròxims anys i no a obres en curs d’execució, acordant-se requerir a l’Excel·lentíssim Ajuntament perquè s’abstinga durant la campanya electoral de portar a terme l’esmentada publicitat institucional”.

Concretament, la campanya institucional “Gandia, una bona obra” continua apareixen als MUPIS i als autobusos de l’Urbà, el transport públic de Gandia.

És per aquesta raó, que el BLOC ha tornat a personar-se davant la Junta Local Fallera perquè faça acomplir l’esmentada resolució.

L’incompliment de la l’acord de la JEZ és per als nacionalistes una demostració més del poc respecte d’aquest govern municipal cap a la resta de formacions polítiques, cap a la ciutadania i fins i tot, en aquest cas, cap a la justícia. El govern actual continua amb el seu gir de radical – encetat des de l’inici de la legislatura - cap a formes més pròpies de la dreta i que tant li reprotxem al PP.

Resposta al govern

D’altra banda, el BLOC recorda que divendres passat va sol·licitar a la Junta Electoral de Zona que es manifestara sobre les campanyes institucionals de l’Ajuntament en període electoral, ja que tenia dubtes sobre la legalitat d’algunes d’elles. Finalment, és cert que la JEZ va considerar que tres campanyes complien la legalitat. En canvi, va estar molt clara a l’hora de resoldre pel que fa al Tramvia-Grau Port i Una bona obra. No obstant a això, el BLOC compren que traspassar el llindar entre publicitat i propaganda és molt temptador per a alguns governs als quals els agrada fer política de “bombo i plateret”

| Més