EL BLOC MOSTRA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ LES OBRES INACABADES DE LA URBANITZACIÓ DE MARXUQUERA







Els econacionalistes confien que la gent jutge per sí mateix en veure “com hi ha pósters de llum en mig de la via pública, carrers tallats, suposats parcs que estan abandonats, tubs de la llum a l’aire...”

Recorden que Mut ja va anunciar fa uns quants mesos que l’obra civil estava totalment acabada

Demanen al govern la finalització de les urbanitzacions pendents a Gandia: Marxuquera, Kentuky i Rafalcaid


“Una imatge val més que mil paraules”. Sota aquesta premissa els membres del Grup Municipal del BlOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia han volgut que els mitjans de comunicació foren testimonis de l’estat en què es troben les obres d’urbanització de Marxuquera, sobretot després que el responsable d’Urbanisme, Fernando Mut anunciara fa uns quants mesos que l’obra civil estava finalitzada. “Volem que la gent traga les seues pròpies conclusions, per això pretenem que veguen les imatges de carrers acabats amb pòsters situats en mig, espais abandonats que haurien de correspondre a parcs i zones verdes, vials per acabar, tubs de la llum a l’aire lliure com si foren escultures...”

Els econacionalistes ha recordat que la darrera legislatura Fernando Mut va ser molt crític amb l’anterior responsable d’Urbanisme, Jaume Borràs “i ara ja fa dos anys que les dirigeix ell. Durant aquest temps, el senyor Mut ha donat moltes dates d’acabament: primer en desembre de 2007, després l’estiu de 2008 i ara fa dos o tres mesos que va assegurar que l’obra civil estava completament acabada”.

El BLOC-Verds ha demanat el govern que faça tots els esforços perquè s’acaben les urbanitzacions que encara estan pendents a Gandia: Marxuquera, Rafalcaid i Kentuky, perquè “la gent de Gandia ha costejat eixes urbanitzacions amb els seus diners i veu amb desesperació com no s’acaben mai”.

| Més