ES PRESENTEN LES TERTULÍES DEL BLOC



Els regidors del Grup Municipal del BLOC-Verds a l’Ajuntament es faran un café els últims dissabtes de cada mes amb la ciutadania per tal de xarrar de Gandia

La primera tertúlia tindrà lloc el pròxim dissabte, 26 de gener, a la cafeteria Tano (c/ Puríssima)

El secretari Local del Bloc Nacionalista Valencià, Ivà Bonet i l’assessora del Grup Municipal del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques han presentat aquest matí Les Tertúlies del BLOC. La iniciativa, pionera a Gandia, pretén crear un espai de diàleg pròxim, directe i natural entre la ciutadania i els regidors econacionalistes. "Precissament, en uns moments en els quals sembla que es retalla la capacitat de participació dels veïns i les veïnes en la política local. El últim cas, per exemple, el tenim a la celebració dels plenaris de l’Ajuntament. La gent que treballa ja no pot assistir-hi, perquè s’han passat al matí", ha explicat Bonet.
Les tertulies es faran de forma ininterrompuda els últims dissabtes de cada mes, a les 10 i mitja del matí, a la cafeteria Tano del carrer Puríssima. "El que pretenem és que la gent sàpiga que tots els mesos ens pot trobar al mateix lloc, a la mateixa hora, per fer-nos arribar les seus inquietuds o, simplement, xarrar de Gandia. Evidentment, l’accès és lliure i nosaltres convidem a esmorzar", ha assenyalat Milvaques.

| Més