ALÍCIA IZQUIERDO ÉS LA NOVA SECRETÀRIA LOCAL DEL BLOC JOVE DE GANDIA



L’assemblea del BLOC Jove de Gandia aprovava per unanimitat, el passat 7 de febrer, la successió a la secretaria del col·lectiu local. Així, la nova responsable de l’organització jovenil és Alícia Izquierdo i Sesé.
Izquierdo substitueix David Mafé i Noguerales, el qual s’integrarà de forma activa a l’executiva Local del BLOC Nacionalista Valencià de Gandia. Qui fòra president del Consell dels Joves de Gandia "s’ha mostrat satisfet pel treball i l’experiència adquirida durant aquests anys" i ha desitjat sort a la seua successora, a la qual ha definit com "una persona molt treballadora, amb molts projectes i idees que aportar a la ciutat".
Per la seua banda, la nova secretària local del BLOC Jove s’ha mostrat il·lusionada davant el nou repte, al qual aportarà "l’experiència en el món associatiu jovenil, des de que tenia 14 anys". Pel que fa als objectius, el més immediat és "col·laborar , colze a colze, amb el BLOC, perquè Isaura Navarro obtinga representació al Congrés dels Diputats a partir del pròxim 9 de març". En aquest sentit, ha animat les/els joves de la ciutat a participar-hi dels actes que s’aniran presentant. "Una altra de les tasques serà ajudar la secretària comarcal, Lorena Milvaques a crear col·lectius del BLOC Jove en altres municipis de la Safor-Valldigna".
Alícia Izquierdo i Sesé té 26 anys i és Llicenciada en Humanitats – especialitat Patrimoni Local - per la Universitat Jaume I de Castelló. A hores d’ara, és també la Vocal de la Comissió Permanent del Consell dels Joves de Gandia.


Gandia, 15 de febrer de 2008

| Més