MORERA DEMANA EL VOT DE LES MUNICIPALS PER A PORTAR TAMBÉ LA VEU VALENCIANA A MADRID PER DIGNITAT



La candidata del BLOC-INICIATIVA-VERDS es pregunta què han fet els diputats del PSOE i el PP, més que rebutjar les seues propostes durant els darrers quatre anys
.

Isaura Navarro mostra el recolzament incondicional al xicotet i mitjà comerç d'Oliva front a les grans superfícies

La diputada i candidata de la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS, Isaura Navarro ha visita aquest matí, acompanyada pel Secretari General del BLOC, Enric Morera, el mercat municipal i el mercadet a l’aire lliure d’Oliva. I és que el diputat a les Corts ha posat la població saforenca com a "exemple de les polítiques que hi desenvolupa el BLOC als llocs on té l’ocasió de governar". En aquest sentit, Morera ha demanat a la ciutadania "que renove la confiança que en les eleccions municipals va dipositar en el valencianisme polític, per a què el seu vot permeta, per dignitat, que la veu valenciana, que Isaura Navarro continue defensant-nos al Parlament Espanyol a partir del 9 de març".
Per la seua banda, Navarro s’ha preguntat en veu alta "què és el que han fet els diputats del PSOE i el PP pel nostre País durant aquesta legislatura. Si han fet alguna cosa pel tren Gandia-Oliva-Dénia, per l’alliberament de l’AP-7, per la circumval·lació, per al regressió de les platges… o pel contrari s’han dedicat a tombar les nombroses propostes que jo he presentat durant la legislatura".
Amb la prèsencia a Oliva, la diputada ha volgut mostrar el seu recolzament "incondicional" al mitjà i xicotet comerç, front a la competència "brutal" de les grans superfícies "perquè volem estar al costat de la gent, escoltant les seues reivindicacions, sent la veu a l’ajuntament, a les Corts, a través d’Enric Morera o al Congrés dels Diputats, jo mateix. Aquest és el nostre compromís."


Gandia, 29 de febrer de 2008

| Més