EL BLOC EXIGEIX QUE COMENCEN LES OBRES "REALS" DE L'HOSPITAL I NO ENTÉN LA CONNIVÈNCIA D'ORENGO AMB EL PP



A hores d'ara, només hi ha "algun moviment de terres aïllat"

Casualment, l'anunci de la convocatòria als mitjans de comunicació coincideix amb l'augment del nombre de camions "que entren i ixen de buit"


"Açò és el que alguns consideren com que han començat les obres (amb el moviment de terres, afirmaren fa 3 mesos) i que van a bon ritme. Moviment de terres hi ha, algun moviment de terres: sobretot l’han amuntegada a esta banda perquè ningú puga veure què passa dins. Hui tenim la sort que hi ha una pala i un camió però hi ha dies que no hi ha només un operari a la caseta". El portaveu del Grup Municipal del BLOC-Verds a l'Ajuntament de Gandia i la responsable de Sanitat de l'Executiva Local del BLOC, Lorena Milvaques han convidat aquest matí als mitjans de comunicació a què comprovàren amb els seus ulls la situació real de les obres de l'hospital. Per a Josep Miquel Moya, a este ritme serà ben difícil que s'acabe l'obra en el 2010, el nou termini anunciant pel conseller de sanitat, recentment. "En realitat, no està ni acabat el nou projecte, l’ajuntament encara no el té i no ha donat, per tant, llicència i no volem ni pensar si, de cas, hi ha algun altre error. Nosaltres no sabem què és el que passa ací realment "
Orengo i el PP
Els econacionalistes tampoc entenen que continue el silenci i "la connivència de l’alcalde Orengo amb la Conselleria, amb la Generalitat, amb el PP, en definitiva, quan, després de tres anys d’un acord, d’haver obligat a desenvolupar a presa un sector industrial i d’un any i dos mesos de posar la primera pedra, en defensa dels interessos de la ciutat, no s’és capaç de dir res…" En aquest sentit, Moya es pregunta si el que li interessava en realitat a l'alcalde no era l’hospital sinó la urbanització del sector.



Gandia, 30 de maig de 2008

| Més