EL BLOC-VERDS NO VOL TERMINIS, SINÒ TOT L'INTERÉS DEL GOVERN PER FINALITZAR COM CAL LES OBRES DE MARXUQUERA







Els econacionalistes comproven amb preocupació com es manté un desnivell molt perillós a Montesol i s'amunteguen de forma il·legal restes de tuberies de fibrociment


Vigilaran perquè les zones verdes s'adeqüen al projecte en camí Llossar


"Que s'aplique la nova cultura de les obres, sobretot, on està incomplint-se reiteradament". Aquesta és la primera conclusió del BLOC-Verds després de visitar ahir les obres d'urbanització d'algunes zones de Marxuquera i comprovar com "no només no s'acompleixen els terminis, sinò que amb el ritme que s'hi està duent no es pot assegurar quan estaran finalitzats els treballs". És per aquesta raó, que el portaveu del grup municipal ha demanat el govern que pose tot l'interés. I és que assegura que el temps de retard de les obres durant la present legislatura, sota la responsabilitat de Mut, seria quasi igual que el transcorregut amb el mandat de l'anterior responsable d'Urbanisme, "tantes vegades criticat per Mut. Per tant, ni Borràs ni Mut han acomplit els terminis. Nosaltres, podem entendre la complexitat de determinades actuacions, però en aquest cas no estem veguent cap esforç per acabar-les"
Josep Miquel Moya ha mostrat la seua preocupació en comprovar com, sis mesos després que ho denunciara, continua en el mateix "estat perillós" un camí de Montesol que presenta un fort desnivell sense cap protecció, "més que una xicoteta tanca en alguns trams o una cinta, en altres ". Moya també ha demanat la retirada immediata de les restes de tuberies de fibrociment que s'hi amunteguen.

Gandia, 24 de juny de 2008

| Més