EL BLOC-VERDS AGRAEIX EL TREBALL DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ DURANT L’ESMORZAR DE NADAL AMB LA PREMSA


El Grup Municipal del BLOC-Verds vol donar les gràcies als mitjans de comunicació que cobreixen la seua informació per compartir tants moments, en alguns dels quals us semblarem humans, potser que fins i tot simpàtics i agradables, però que en molts altres som una càrrega obligada.
Sempre s’ha dit que els polítics i els periodistes ens necessitem mútuament. Hi ha part de raó en això, però creiem sincerament que nosaltres els necessitem molt més perquè al capdavall el periodista podria parlar d’altres coses que no foren política mentre que als polítics ens costaria molt d’arribar al ciutadà si no tinguérem la intermediació dels mitjans de comunicació.
Així que, novament, hem d’agrair la seua col·laboració i la seua paciència amb les nostres manies i amb els particulars caràcters de cadascú. Amb el temps anem coneixent-nos. Nosaltres a ells també. Sabem què coses els poden interessar més i creiem que, des del respecte, fins i tot hi ha certes complicitats.
I si alguna vegada hem fet o dit alguna cosa que els ha molestat, ara és el moment de demanar-los disculpes i esperem haver estat educats, accessibles i sol·lícits amb tots, amb independència de l’espectre ideològic que cobreixen.
El Bloc és un partit format per dones i homes que creuen en el seu país i que creuen en la igualtat social. No som dogmàtics però, encara que amb un ampli ventall de matisos, ens declarem valencianistes, progressistes i mediambientalistes. I amb una clara voluntat de treballar pels nostres pobles, sempre que puguem o se’ns deixe.
Nosaltres ens sentim a gust quan estem en el govern i no tant quan estem en l’oposició, sobretot quan veiem que es governa d’una manera ben allunyada a com nosaltres pensem que s’hauria d’exercir el govern i que es prenen decisions que no obeeixen a l’interés general i que estan ben lluny de ser considerades progressistes, valencianistes o mediambientalistes.
Ha passat any i mig des de la constitució del nou govern municipal i pensem que encertàrem amb la decisió d’oferir la reedició d’un acord progressista que va ser rebutjat per aquell a qui, fa quatre anys, convertírem en alcalde de la ciutat.
Després d'aquest periode, en contra del que s’ha arribat a afirmar per justificar eixe acord, el Bloc ens reafirmem, sobretot vist com s’està actuant, en que les ideologies són allò veritablement important en l’acció política i que el Bloc no podia participar d’un govern que oblida això.
Sabem, ja ho sabíem però estem tornant a comprovar-ho, que l’oposició no és tan atractiva tampoc per als mitjans de comunicació, sobretot perquè acostumem a tindre un parar més negatiu. Per això, apreciem la seua feina i agraïm que continuen escoltant-nos i donant-nos veu.



Gandia, 30 de desembre de 2008

| Més