JOSEP M MOYA I ALÍCIA IZQUIERDO ELEGITS MEMBRES DE LA NOVA EXECUTIVA NACIONAL DEL BLOC



Emili Selfa, Tomàs Ferrandis, Miquel Bononad i Josep Llàcer estan presents al Consell Nacional

Andreu Banyuls és un dels quatre components de la Comissió de Garanties


La Safor-Valldigna és una de les comarques que s’ha vist més representada als diferents òrgans de direcció del Bloc Nacionalista Valencià elegits al V Congrés Nacional, celebrat el cap de setmana passat a la Fira de València. Així, el portaveu del Grup Municipal del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia, Josep Miquel Moya formarà part de la nova Executiva Nacional com a vocal. Moya estarà acompanyat, per una de les membres més joves de la nova direcció: la recentment elegida secretària comarcal del BLOC Jove, Alícia Izquierdo s’ocuparà d’una de les cinc delegacions territorials. Repeteix a l’executiva l’olivera Pepa Chesa, que deixarà la responsabilitat d’organització per ocupar-se de la secretaria de Relacions Polítiques. Però no són els únics saforencs, ja que recordem que el secretari general també és natural d’Oliva. La candidatura d’Enric Morera a l’Executiva Nacional del BLOC ha obtingut el 75% dels vots del Congrés Nacional.
D’altra banda, al Consell Nacional del BLOC, màxim òrgan de decisió entre congressos, estaran presents l’alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis i històrics com Emili Selfa (ex secretari comarcal i ex regidor gandià) Miquel Bononad (ex edil nacionalista a Tavernes i ex president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor) i Josep Llàcer (membre del BLOC JOVE de la Safor i del BLOC de Tavernes)
El gandià Andreu Banyuls és des d’ahir un dels quatre integrants de la Comissió de Garanties del BLOC.
La ponència d’estatuts obté el 92% dels vots del congrés. La política, el 90%
El plenari del V Congrés Nacional del BLOC va ratificar també la ponència d’Innovació Organitzativa i d’Estatuts amb el 92% dels vots afirmatius, mentre que la ponència política va obtindre el suport del 90%.

La Safor-Valldigna, 2 de març de 2009

| Més