EL BLOC NO TÉ ACCÉS A LA PÀGINA PRINCIPAL DE LA WEB INSTITUCIONAL

Per accedir a la informació del BLOC fan falta cinc clics, per llegir les respostes del PSOE i la Plataforma només cal accedir a www.gandia.org

Els econacionalistes tornen a denunciar la democràcia de baixa qualitat que està duent a terme el PSOE i la Plataforma



“Com que l’esperança és l’últim que es perd”, el Grup Municipal del BLOC-Verds esperava una senzilla rectificació per part del Govern municipal pel que fa a l’ús partidista – per cert, el mateix que el PSOE denuncia a molts ajuntament governats pel PP – Front això, s’ha trobat amb una demostració més de la prepotència i baixa qualitat democràtica que caracteritza el nou govern municipal.

En primer lloc, el govern compara “creïlles amb safanories”, ja que una cosa és l’apartat reservat a la informació dels partits polítics, a la qual l’internauta ha de fer fins a cinc clics per accedir-hi i de la qual no es dona informació en l’índex de la pàgina principal, i una ben diferent és la posició privilegiada a la pàgina principal de la web. És ací on Orengo i Mut aprofiten per fer les crítiques polítiques a l’oposició, sense que el BLOC tinga dret a exposar els seus punts de vista, sobretot perquè són els que han propiciat la resposta del PSOE i la Plataforma.

No obstant això, el BLOC ha sol·licitat aquest matí al Departament d’Informàtica de l’Ajuntament de Gandia que se li facilite una clau d’accés per poder penjar les seues notícies en igualtat de condicions que PSOE i Plataforma, a la pàgina principal de la web institucional. La resposta ha estat negativa.

Els econacionalistes es mostren partidaris que la web de l’Ajuntament es reserve única i exclusivament per a donar informació sobre els serveis que ofereix el consistori. Pel que fa a la informació política que generen els diferents regidors “també els del govern”, consideren que ha d’estar en una secció específica, convenientment especificada “per evitar confondre la ciutadania”.


Gandia, 26 de maig de 2009

| Més