ORENGO FA UN ÚS PARTIDISTA DE LA WEB INSTITUCIONAL




L’alcalde utilitza el servei públic de l’Ajuntament per criticar el BLOC

Els econacionalistes exigeixen la retirada immediata de la informació publicada


El BLOC Nacionalista Valencià recorda que la pàgina web de l’Ajuntament de Gandia és un servei públic a la ciutadania i, per tant, mai pot utilitzar-se per a un ús partidista. Concretament, els econacionalistes denuncien l’aparició a la pàgina principal de http://www.gandia.org/ d'una nota de premsa on l’alcalde, José Manuel Orengo respon al BLOC sobre la sol·licitud per a que s’enceten les negociacions per a comprar la Torre dels Pares. “Per cert, que a la moció del BLOC ningú trobarà cap crítica política, simplement ens limitem a fer una sol·licitud. Nosaltres en canvi, no som mereixedors d’aparèixer en la pàgina principal de la web oficial, informant a la ciutadania”. No així l’alcalde, el qual sí que critica el BLOC i l’acusa de “fer tard, una vegada més”.
El BLOC es mostra partidari que la web de l’Ajuntament es reserve única i exclusivament per a donar informació sobre els serveis que ofereix el consistori. Pel que fa a la informació que generen els diferent grups municipals “també els del govern”, consideren que ha d’estar en una secció específica, convenientment indicada “per evitar confondre la ciutadania”.
Però aquesta no és la primera vegada que es fa un mal ús i denuncien que a la web de la Televisió Pública de Gandia han detectat situacions semblants: “Com sabeu, s’hi pengen les notícies més destacades, entre les quals hi trobem respostes del govern a les crítiques de l’oposició. En canvi, als internautes se’ls ha negat l’accés a les nostres declaracions, a pesar que són la font de la notícia... Si això no recorda Canal 9 ? “
El BLOC també recorda que la darrera legislatura, aleshores al govern, ja van fer públic el seu malestar perquè el Gabinet d’Alcaldia havia utilitzat personal i material de l’Ajuntament per a la preparació de la festa organitzada pel PSOE, amb motiu del tercer aniversari de l’arribada d’Orengo a l’alcaldia.
Per tot això, els econacionalistes exigeixen la retirada immediata de la informació partidista d’Orengo publicada a la web institucional de l’Ajuntament de Gandia.




Gandia, 25 de maig de 2009

| Més