EL BLOC ES REUNIRÀ AMB EL VEÏNAT DEL GRAU, EL CARRER TOSSAL I LA FEDERACIÓ LOCAL

Els econacionalistes han organitzat reunions per al dilluns, dimarts i dimecres de la setmana que ve per tal d’informar-los del nivell d’afecció que el projecte del tramvia Gandia-Grau provocarà en les seues propietats i en les seues vides i perquè puguen manifestar el que consideren convenient.

La primera de les reunions amb el veïnat tindrà lloc el pròxim dilluns, 27 de juliol, a partir de les 20 hores al Saló d’Actes del costat de l’Escola de Música del Grau i comptarà amb la presència dels regidors del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia i d’altres membres del grup municipal i del col·lectiu local.

Dimarts, a les 20 hores i a la seu local del BLOC, Josep Miquel Moya i Facund Puig tornaran a reunir-se amb els residents del carrer Tossal i del parc de l’Estació, afectats pel pas del tramvia.

Finalment, dimecres 29 de juliol els econacionalistes s’asseuran amb l’Executiva de la Federació Local d’Associacions de Veïns de Gandia, a partir de les 20 hores.

Cal recordar que el BLOC-Verds ha detectat algunes afeccions a l’Estudi d’Integració Paisatgística del Projecte d’Obres del Tramvia:

1.- Ocupació d’una zona verda en el Parc de l’estació per ubicar la parada inicial del tramvia.

2.- Pas del tramvia per un carrer peatonal, el carrer Tossal, amb l’oposició frontal i manifestada de gran part dels residents del carrer.

3.- Ocupació de zones verdes en la urbanització Mar-2 per a propiciar el desdoblament de la via.

4.-Col·locació de catenària aèria en tota la zona del Grau afectada pel projecte. Esta qüestió és , a més, molt curiosa, perquè en el document s’afirma que “s’instal·la catenària aèria en el tram que discorre fora del casc urbà, és a dir, des de la glorieta de Carrefour fins la parada del Grau”. És que tota l’àrea del Grau que travessa, no és casc urbà?

5.- Desaparició de la via de servei a l’entrada del Grau i desaparició del carrer Doctor Melis perquè es desvia cap al sud la carretera del Gandia al Grau.

A més, el projecte continua discorrent per la carretera del Grau, sense tindre en compte altres alternatives més interessants, menys impactants i més integradores com puga ser el traçat per l’antiga via del tren.

Recorden la web on els interessats poden plantejar les al·legacions que consideren convenients:



Gandia, 24 de juliol de 2009

| Més