EL BLOC ACUSA MUT DE D’ABANDONAR INTENCIONADAMENT LES OBRES QUE ELLS ENCETAREN LA LEGISLATURA ANTERIOR


JOSEP M MOYA:
“La seua obsessió per desprestigiar al BLOC, amb el silenci còmplice i covard del PSOE, l’està desprestigiant a ell com a gestor".




Els econacionalistes recorden que el responsable d’Urbanisme ha tingut dos anys per rematar les obres del Passeig. “I no ho ha fet. De la mateixa manera que no ha sabut o volgut acabar les urbanitzacions de Marxuquera, de Rafalcaid o de Kentucki, o ve prometent una remodelació de la Plaça del Prado. Clar, que també va prometre un aeroport”.

Asseguren que una obra de l’envergadura del Passeig és normal que presente algun desperfecte, com ara també li passa a la Vila-nova. “I és normal que s’obligue a les empreses constructores a que el subsane. Però el que no és normal és que Mut certifique l’obra sense que estiga solucionat, com ha fet també al Prado. Ell sabrà per què”.

Denuncien que en dos anys, no ha hagut cap actuació de manteniment en els trams del Passeig anteriors a l’arribada de la Plataforma al Govern: “s’han deixat podrir les jardineres, mentre que les dels trams efectuats en la seua etapa es mantenen, es reposen, es reguen... Però ha fet el mateix amb el Prado “.


| Més