BENIOPA-PASSEIG: EL BLOC-VERDS COMPROVARÀ SI L’AJUNTAMENT HA LIQUIDAT LES SANCIONS A L’EMPRESA URBANITZADORA PELS 15 MESOS DE RETARD


Moya recorda que las pròrroga autoritzada pel Ple finalitzava en desembre de 2006
Els econacionalistes sol·liciten per escrit una còpia de la recepció de l’obra per part de l’Ajuntament

El portaveu del Grup Municipal del BLOC-Verds a l'Ajuntament de Gandia ha aprofitat aquest matí una compareixença davant els mitjans de comunicació per anunciar que la seua formació comprovarà si el govern municipal "ha liquidat les sancions corresponents a l’empresa urbanitzadora del sector Beniopa-Passeig, després de 15 mesos de retard, tal i com contempla el plec de condicions". Josep Miquel Moya ha recordat que el retard és encara major si es té en compte que l’actuació s’havia d’enllestir en juny de 2006. "No obstant això, el Ple de l’Ajuntament va concedir una pròrroga fins a desembre de 2006. Per tant, els treballs s’han realitzat durant més de dos anys sense cap cobertura administrativa".
El regidor econacionalista també sol·licitarà per escrit la documentació que certifica que el consistori ha recepcionat l’obra, a pesar que Orengo i Mut ja han inaugurat el sector Beniopa-Passeig, aquest matí mateix.

Gandia, 4 d’abril de 2008

| Més