EL BLOC-VERDS DENUNCIA L'INOPORTUNITAT DE LES OBRES A LA N-332 ENTRE XERESA I GANDIA


Els econacionalistes no entenen per què Foment ha esperat a l'estiu per acometre els treballs que han provocat cues i han col·lapsat la Natzaret-Oliva
Facund Puig demana més informació per als usuaris i els ajuntaments afectats

El regidor del Grup Municipal del BLOC-Verds a l'Ajuntament de Gandia, Facund Puig ha criticat aquest matí el caos provocat pels tallaments, com a conseqüència de les obres de millora i acondicionament de la N-332 entre Xeresa i Gandia. I és que per a Puig l'actuació del Ministeri de Foment és "inoportuna" perquè coincideix amb l'inici de la temporada d'estiu quan es multiplica considereblament el trànsit de vehicles.
Per a l'econacionalista el problema és doble. D'una banda, es col·lapsa l'accés a la ciutat de Gandia i, d'altra, es desvia el trànsit cap a la platja, sobrecarregant la carretera Natazaret-Oliva, la qual ja suporta una gran afluència de cotxes durant aquesta època de l'any.
El BLOC-Verds troba a faltar una major comunicació, no només cap als ajuntaments afectats, "que segons sembla està sent nul·la. Però sobretot, als usuaris que es mereixen conèixer el calendari d'actuacions, així com les rutes alternatives plantejades"

Gandia, 26 de juny de 2008

| Més