EN RUTA SE SUMA DIVENDRES A LA MARXA DE LES CREUS (TAVERNES)


L'ASSOCIACIÓ CULTURAL MARGE GROS DE DAIMÚS REUNEIX MÉS DE 50 PERSONES DIUMENGE PASSAT AL MONTDÚVER


La segona edició d'En ruta no podia començar amb 'millor peu'. A la marxa de diumenge passat per la ruta de les Fonts del Montdúver i Llegendes Valencianes, organitzada per l'Associació Cultural de Daimús Marge Gros. 3.140.00 m2 de cultura grata i a la qual es va sumar el BLOC Jove, van participar més de 50 persones. Els 'ruters' trescaren les fonts del Mondúver (la font de l'Ull, la de l'Olivera i la del Xopet, mentre gaudiren del relat de llegendes valencianes (els nyítols, la serp de Xeraco, els butonis, el Caro...) a càrrec de l'escriptor Víctor Labrado.

El pròxim divendres, 1 de maig la proposta del BLOC Jove de la Safor-valldigna és sumar-se a la tradicional marxa a les creus, a Tavernes de la Valldigna, en la qual participen centenars de persones. El veïnat canvia durant una jornada l'asfalt per la naturalesa i ret homenatge a un dels símbols de la ciutat com són les tres creus que presideixen la vila des de l'última de les estribaciones de la serra dels agulles i que forma part de la vall per la zona nord als peus del qual s'alça la ciutat.
El recorregut és de dificultat mitjana. L'eixida se situa a la seu del BLOC JOVE Safor-Valldigna (C/Tossal, 5 - GANDIA) a les 08:30 h. En principi, cadascú es fa responsable del seu mitjà de transport, però a l'eixida l'organització coordinarà els participants per emprar els menys vehicles possibles. És aconsellable dur roba còmoda, calcer adequat, aigua, esmorzar i dinar (a la font del Barber)
També es pot eixir des de la plaça de l'esglesia de Tavernes a les 9:30 del matí .


La resta d'eixides són les següents:
- Diumenge 17 de maig: marjal Pego-Oliva, en col·laboració amb el BLOC JOVE Marina Alta.
- Diumenge 31 de maig: les fonts de Vilallonga.
- Diumenge 14 de juny: Rafelcofer.

| Més