EL VEÏNAT DEL GRAU MOSTRA EL SEU REBUIG AL TRAÇAT ACTUAL DEL TRAMVIA


El BLOC-Verds de Gandia reuneix mig centenar de persones que manifesten la seua disconformitat amb el projecte

Hui dimarts es reuniran amb els residents al carrer Tossal

Puig no entén "perquè Orengo proposa un tramvia comarcal per les antigues vies del tren, però els nega això mateix per a Gandia"

Al voltant de 50 persones es reuniren ahir, al Saló d’Actes del Grau, amb els representants del BLOC-Verds per conèixer les afeccions que l’estudi d’integració paisatgística del projecte d’obres del tramvia Gandia-Grau té sobre el districte marítim. Els econacionalistes van informar que el document es troba en fase d’exposició pública i que el veïnat pot manifestar la seua opinió a través del preceptiu Pla de Participació Pública “a pesar que el govern n’ha fet molt poca publicitat”.
Per la seua banda, els assistents van manifestar el seu malestar per la falta d’informació sobre el projecte i van mostrar el seu rebuig, sobretot, al traçat proposat -l’avinguda del Grau- pel govern municipal. En aquest sentit, alguns van anunciar la presentació d’al·legacions.
Precisament, el co-portaveu del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia, Facund Puig, ha manifestat aquest matí la incongruència d’Orengo “que presenta a so de bombo i platerets un tramvia comarcal que discorreria per l’antic traçat ferroviari Oliva-Gandia i que seria compatible amb la circulació del tren, però no contempla eixa mateixa possibilitat per a Gandia”. I és que l’edil econacionalista ha recordat que el seu grup va proposar un traçat alternatiu per al tramvia aprofitant les vies de tren que uneixen la ciutat i el Grau. Una possibilitat, d’altra banda, molt ben rebuda pels veïns del Grau, del Grau I i Grau II, la platja de Gandia, el carrer Tossal i adjacents...

El BLOC-Verds es reuneix aquesta vesprada, a partir de les 20 hores, a la seua seu, amb el veïnat del carrer Tossal. Demà s’entrevistaran amb els membres de la Federació Local d’Associacions de Veïns de Gandia i els presidents de les associacions veïnals de la ciutat.

Gandia, 29 d’abril de 2009

| Més