ELS REGIDORS DEL BLOC A GANDIA, OLIVA I DÉNIA LAMENTEN "EL CIRC" PP-PSOE I VOLEN EL TREN "SENSE PERÒS"


Els nacionalistes acusen els dos partits majoritaris de fer demagògia política d’una qüestió que hauria de ser prioritària per a les administracions autonòmica i central

Una vegada més els representants polítics del BLOC a Dénia, Oliva i Gandia, Pau Reig, David Gonzàlez i Facund Puig, respectivament, acompanyats per la secretària comarcal de la Safor-Valldigna, Pepa Izquierdo, han comparegut davant els mitjans de comunicació per reiterar el seu posicionament unànime reclamant la signatura del conveni entre el govern central i la Generalitat que possibilite la construcció del més que reivindicat tren Gandia-Oliva-Dénia.

Els edils nacionalistes han lamentat “el circ mediàtic en què PP i PSOE han convertit el projecte, fent un ús totalment demagògic i partidista”. Puig ha reclamat el tren “sense peròs”. Per la seua banda, el portaveu d’Oliva ha ressaltat “una vegada més, i van moltes, la decepció després que a la reunió entre Camps i Blanco no es donara prioritat a la necessària connexió ferroviària entre les dues comarques. Es tracta d’una injustícia històrica que s’ha tornat a quedar en declaració d’intencions”. Gonzàlez ha recordat que PP i PSOE van votar en contra, fa uns quants mesos, de la proposició no de llei presentada pel BLOC (Compromís) a les Corts per prioritzar la construcció del tren. “Ara, per a nosaltres, el 2010 és l’únic compromís vàlid”.

D’igual manera, Pau Reig ha reclamat a les dues administracions una major unió institucional per aconseguir “la signatura del famós conveni. En canvi, el que tenim és un ball de competències. Reclamem coherència, com la que ha mantingut sempre el BLOC”.

La Safor-Valldigna, 28 de juliol de 2009

| Més