EL BLOC TORNA A EXIGIR UN ACORD QUE IMPULSE EL TREN GANDIA-OLIVA-DÉNIA

Els nacionalistes denuncien que el País Valencià estiga a la cua estatal pel que fa a la inversió de RENFE

El secretaris comarcal i de polítiques municipals del Bloc de la Safor-Valldigna, Facund Puig i David González, respectivament, han tornat exigir que les dues administracions responsables del projecte del tren Gandia-Dénia, el Govern Central i la Generalitat, es posen d'acord per impulsar el projecte.
En aquest sentit, els nacionalistes han recordat que el ministeri i la conselleria "han incomplit novament l'anunci fet abans de les eleccions de la signatura imminent del conveni, el que demostra que aquell era una promesa clarament electoralista, i que molts ja el vam qualificar de burla. Ara, el temps ens ha donat la raó. Segur que uns dies abans de les eleccions generals, novament tornen a anunciar que el tren ja està a punt".
Per als nacionalistes no sembla que hi haja massa motius per a l'optimisme, en un context en el què s'ha fet públic que RENFE només ha destinat un 2,8% de la seua inversió als trens que recorren el nostre territori (menys que comunitats de menor pes, com ara Astúries, Murcia o Extremadura, per exemple).
El Bloc ha anunciat que els seus diputats autonòmics traslladaran aquesta reivindicació històrica a la discussió dels pròxims pressupostos
.

| Més