EL BLOC-VERDS EXIGEIX MODERACIÓ EN LA DESPESA I CANVI EN LES FORMESCONSELL D'ADMINISTRACIÓ D'INICIATIVES PÚBLIQUES (EMPRESA PÚBLICA D'URBANISME)


EL BLOC-VERDS ALERTA SOBRE LA COMPRA D'UN EDIFICI EN CONSTRUCCIÓ PER 1,6 MILIONS D'EUROS "QUE DESPRÉS ES PODRIA TOMBAR"


L’acord diu que per acabar-lo i destinar-lo a vivendes de lloguer i serveis municipals, però també diu que "sense perjudici del seu destí futur dins de les actuacions del Pla de Reforma corresponent". Ni els grups de l'oposició, ni els propietaris de la zona coneixen el pla que afecta la zona.
I el futur destí de l’edifici dins del Pla? Segurament, el seu enderrocament. Nosaltres intuïm que comprem l’edifici per tombar-lo
Un edifici al que li donem llicència, deixem que vaja avançant en la seua construcció, per comprar-lo finalment en 1,6 milions d’euros per a tombar-lo
"És evident que el govern de Gandia no se’n vol saber res de la crisi econòmica i continua gastant els diners com si res passara. Exigim moderació, d’una vegada per totes, en la despesa perquè el Sr. Orengo i el Sr. Mut estan portant a la ruïna a este ajuntament, als futurs ajuntaments"


EL GOVERN PRETEN LLEVAR PODER AL CONSELL D'ADMINISTRACIÓ "AL MÉS PUR ESTIL DE TREBALL DEL PP"


Adjudicació d’obres fins a 5.000.000 d’euros, i les que no passen d’1 milió només caldrà convidar dues empreses
Meses de Contractació on no estaran representats els grups polítics
Obligació d’informar a la Junta General només quan les adjudicacions passen dels 600.000 euros
I capacitat lliure del gerent per contractar personal laboral temporal
" El que diem, mai, s’havia instal·lat en este ajuntament un afany tan gran per controlar-ho tot, demostrant el que venim dient de fa temps: la baixa qualitat democràtica, ja pràcticament nul·la, d’este govern municipal "


Gandia, 31 d’octubre de 2008

| Més