EL BLOC-VERDS RECLAMA MÉS NETEJA AL POLÍGON ALCODAR











Els econacionalistes denuncien l'acumulació de brutícia en punts dels espais públics i sol·liciten més contenidors per a reciclatge i orgànica.

També recorden la necessitat que l'Urbà arribe a aquesta zona de la ciutat

Els membres del Grup Municipal del BLOC-Verds a l'Ajuntament de Gandia van estar dimarts passat al Polígon Alcodar, dins les habituals visites que setmanalment realitzen als barris de la ciutat. Després de parlar amb alguns empresaris de la zona, els econacionalistes van poder comprovar personalment l'estat d'abandonament i l'acumulació de brutícia i deixalles en alguns punts de l'espai públic.
Els empresaris també van denunciar l'escassa periodicitat de la neteja viària al polígon alcodar.
És per això, que el BLOC-Verds s'ha compromés a plantejar aquesta qüestió davant la Comissió de Serveis Bàsics a la Ciutadania i Medi Ambient, juntament la necessitat de col·locar-hi més contenidors per a matèria orgànica, així com de reciclatge.
D'altra banda, el BLOC-Verds també vol reivindicar, una vegada més, la necessària ampliació de la línia de l'Urbà per a que puga donar servei a les treballadores i treballadors del polígon alcodar, almenys en els horaris habituals d'inici i acabament de la jornada laboral.

Gandia, 19 de febrer de 2009

| Més