El BLOC torna a demanar el col·lector per a la urbanització Grau 1- Grau 2


El grup municipal del Bloc-Verds ha visitat, acompanyat de membres de l’associació veïnal, la zona residencial, situada entre la via del tren i la carretera del Grau

Entre les reivindicacions del veïnat de la zona, hi ha una pendent des de fa molts anys que, tant el BLOC com els veïns i les veïnes, entenen essencial: el col·lector. “Dita infrastructura evitaria les continues inundacions que es produeixen en èpoques de pluja que provoquen constants danys en les propietats i suposen un perill per a la seguretat de les persones”

Els econacionalistes recorden que col·lector és una obra competència de la Generalitat que hauria d’executar via l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals i que, l’any 2005, estava pressupostat en 400.000 €, una quantitat que consideren “ridícula si es compara amb els beneficis que proporcionaria. L’únic impediment possible seria la titularitat dels terrenys per on ha de transcórrer, per la qual cosa, des del BLOC s’insta a que Generalitat i Ajuntament tanquen l’acord definitiu que el faça possible”, segons ha assegurat Josep Miquel Moya, portaveu a l’Ajuntament de Gandia.

Des de l’associació també s’ha reivindicat la necessitat de més contenidors per al reciclatge integral, ja que la zona només compta amb un. També es demana una millora en la senyalització i els passos de vianants, donat que, sobretot a l’encreuament amb el carril bici, s’han produït diversos accidents.


Gandia, 22 de juny de 2009

| Més