EL PP APROFITA EL TREBALL DEL BLOC EN LES CORTS: VOTA EN CONTRA DE LES PROPOSTES VALENCIANISTES I DESPRÉS LES PRESENTEN COM A SEUES


Rafael Maluenda (PP) presenta una PNLL per crear una oficina de Trànsit a Gandia que proposà el BLOC i que els populars rebutjaren en una comissió


València, 9 de juny de 2009
El PP rebutjà una Proposició No de Llei del BLOC presentada per Enric Morera el 24 de març per a crear una oficina local de trànsit a Gandia, a l’igual que havia fet la DGT a Alzira per tal de donar un millor servici als ciutadans i ciutadanes de la Safor. La petició del BLOC demanava que les Corts instaren al Ministeri d’Interior perquè la DGT creara l’oficina de Gandia.

Esta proposta fou tractada i rebutjada en la Comissió de Governació i Administració Local del 21 de maig i el mateix dia (BOC número 156, 5 de juny de 2009, pàgina 19.624) Rafael Maluenda presenta la mateixa moció del BLOC en nom del PP.

Per al diputat nacionalista i secretari general del BLOC, Enric Morera, “encara que no són les formes més correctes de com s’han de fer les coses, ens alegrem que les nostres propostes i el nostre treball també li agrade al PP, però preferiríem que ens votaren a favor en compte de pegar la volta i apoderar-se de la paternitat de les idees”. Segons Morera, “açò també demostra que el grup popular està prou esgotat d’idees i per això se’n aprofita de les iniciatives del BLOC, un partit que està al carrer, que escolta als ciutadans i ciutadanes del nostre país i que fa propostes per a millorar la societat, malgrat que desgraciadament després el PP sempre vote en contra i el PSOE s’abstinga”.

Morera ha fet estes declaracions per a recordar que l’únic partit que vol una oficina de Trànsit de la DGT a Gandia “és el BLOC i no el PP, perquè del contraria sí que hagueren votat a favor en la comissió del 21 de maig i no en contra, que és el que realment feren”.

| Més