COMUNICAT DE PREMSA BLOC JOVE

El BLOC JOVE el que lamenta és la "demagògia política"
Estos darrers dies hem pogut llegir un comunicat emés pels Joves Socialistes on novament ens mostren la forma que utilitzen, tant el PSOE com el seu col·lectiu jove, de donar la volta a les coses i de fer servir la demagògia per a no admetre allò que en realitat se’ls critica.
Des del BLOC JOVE ens agradaria que quan algú hagués d’opinar de les declaracions fetes per qualsevol dels dos regidors del BLOC a l’Ajuntament de Gandia, no es basara sols amb el que els seus "majors" interessadament els conten, sinó que foren capaços d’escoltar per ells mateixos les paraules dites per tal de traure les seues pròpies conclusions.
Nosaltres com a col·lectiu jove del BLOC no creiem que afirmar que "des de fa set mesos de l’inici d’esta legislatura hi ha algun regidor / regidora d’este Ajuntament que encara no te despatx" siga cap ofensa, ni cap atac contra els drets laborals de ningú; més bé al contrari. El que pretenia era ni més ni menys que ser una crítica política a les formes d’actuar del Govern Municipal d’esta ciutat, que són capaços a set mesos de l’inici d’esta legislatura de tindre representants municipals d’esta ciutat sense despatx des d’on exercir la seua tasca política.
Des del BLOC JOVE pensem que, davant les protestes del PSOE sobre els suposats greuges del BLOC a la imatge de la dona, a estes altures, no creiem que faça falta defensar la seua trajectòria en defensa dels drets de les dones.

Gandia, 16 de gener de 2008

| Més