EL BLOC DE GANDIA ES SUMA A L'APAGADA ELÈCTRICA DE DEMÀ AMB EL LEMA Enfront del canvi climàtic, actua ja!


Nombroses organitzacions ecologistes, sindicals, socials i ciutadanes del País Valencià així com de la resta de l'estat, entre les quals s'hi troba el Bloc Nacionalista Valencià, han convocat per a demà una apagada amb el lema: Enfront del canvi climàtic: actua ja!
L'acció reivindicativa coincideix amb la presentació a València de l’informe científic de les Nacions Unides sobre canvi climàtic pel Panell Intergovernamental del Canvi Climàtic (IPCC), des de dilluns passat, fins el dissabte pròxim.

Per als econacionalistes, és imprescindible un major compromís de la societat, però sobretot per part dels governs en general, i el de la Generalitat en particular, cap a la reducció de les emissions de gassos d'efecte hivernacle. Segons IPCC, "al País Valencià s'està incomplint de manera escandalosa el Protocol de Kyoto, el qual estableix els límits a les emissions de gassos d'efecte hivernacle a l'atmosfera. Les darreres dades disponibles situen les emissions al 75% respecte l'any 1990 (quan haurien d'estar al 15%), i les primeres estimacions actuals donen valors molt per damunt d'aquest percentatge".

És per axiò, que el Bloc Nacionalista Valencià de Gandia fa una crida a la ciutadania perquè demà, 15 de novembre del 2007 entre les 20:00 i les 20:05 hores, desconnectem el consum elèctric en habitatges, centres de treball públics i privats i instal·lacions i equipaments públics durant cinc minuts.


En BLOC, per la defensa del TERRITORI !!!!

| Més