EL BLOC-VERDS VOL LA CONVOCATÒRIA URGENT DE LA COMISSIÓ D’URBANISME PER ACLARIR LES CAUSES DEL RETARD EN LA CONSTRUCCIÓ DE L’HOSPITAL


El diputats del BLOC a les Corts faran una pregunta parlamentària amb eixa intenció

"Recordeu que es volia que l’ajuntament fora un cristall de roca, fort i transparent. De roca, de moment sí que ho sembla, però transparent ja és una altra cosa".
Els regidors del Grup Municipal del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia, Josep Miquel Moya i Facund Puig han tornat a comparéixer aquest matí després que es coneguen, a través dels mitjans de comunicació, algunes de les causes del retard de les obres de l’Hospital Comarcal. És per això, que els econacionalistes han demanat una convocatòria urgent de la comissió d’urbanisme "que, per cert, amb caràcter ordinari ja fa dos mesos i mig que no s’ha reunit" per conéixer el que està passant. "Sembla que ja sabem per què no han començat les obres de l’Hospital Comarcal. Hi ha un problema per "adaptar el projecte a la realitat física del terreny cedit", és la contestació del senyor alcalde. Però posats a interpretar, hi ha qui diu que l’Hospital no cap en la parcel·la! Arrea cotxero! Això ja sí que seria un fet extraordinari. El terreny que hem cedit no és suficient? O amb fet un projecte malament?. Creiem que és necessari saber exactament què ha passat"

Els econacionalistes han anunciat que els diputats del BLOC-Compromís a les Corts faran una pregunta parlamentària amb eixa intenció.
"Podríem fer bromes si no fora pequè el tema és ben important i seriós. El 27 de juliol, tornàvem a manifestar en una roda de premsa que el lloc triat no ens semblava adequat perquè impossibilitava futures ampliacions i deiem, literalment, que "el terreny es quedaria xicotet en poc de temps". La veritat és que no pensàvem que fora tan prompte. Però com deiem, no ens sembla cosa de broma. En els últims mesos hem estat preguntant què passava. No només se’ns deia que les obres anaven a bon ritme i s’acabarien en el termini previst sinó que, fins i tot, se’ns acusava per part del senyor Mut d’alarmistes i arreplegue frases textuals: "considerava fora de lloc qualsevol crítica o nerviosisme que s’ha intentat transmetre a la població al dir que hi havia dificultats insalvables per començar la construcció del nou hospital, que estarà acabat en l’equador de la legislatura". Però, l’1 d’agost, confirma "la bona marxa de les obres de construcció del nou hospital" i desmenteix que faltara documentació per iniciar les obres"

Per al BLOC-Verds, seria greu que Mut i l’alcalde no ho sapigueren, però ho seria més encara que ho sapigueren i digueren el contrari. En aquest sentit, han lamentat haver d’assabentar-se d’aquestes qüestions a través dels mitjans de comunicació – "els quals ens mereixen tots els respectes" - i no de la comissió d’urbanisme.


Gandia, 27 de novembre de 2007

| Més