EL BLOC-VERDS LAMENTA QUE CONTINUE SENSE CONSTITUIR-SE LA JUNTA DE DISTRICTE DE SANTA ANNAEls econacionalistes reclamen diàleg amb l'associació veïnal "per aconseguir integrar-la en aquest espai de debat"


Poc o res s'ha millorat el manteniment i la neteja dels carrers del barri

Els membres del Grup Municipal del BLOC-Verds a l'Ajuntament de Gandia han realitzat hui l'habitual visita als barris de la ciutat. Concretament, han recorregut els carrers del districte de Santa Anna on han pogut comprovar com "continua sent lamentable l'estat d'abandonament d'alguns carrers pel que fa a la neteja i el manteniment per part de l'ajuntament". Els econacionalistes han aprofitat per recordar la importància que avancen amb bon ritme alguns projectes importants pendents per al barri.
D'altra banda, el BLOC-Verds ha tornat a insistir en la necessitat d'una entesa entre l'ajuntament i l'associació veïnal perquè aquesta s'integre en la única junta de districte que continua sense constituir-se més d'un any i mig després de l'inici de la legislatura. Per al portaveu, Josep Miquel Moya "aquest i no altre ha de ser l'espai de debat on entre totes i tots treballem per a resoldre els problemes del barri, que en són molts".

Gandia, 20 de gener de 2009

| Més