AL BLOC LI PREOCUPEN LES AFECCIONS DE LA DUPLICACIÓ DE LA CIRCUMVAL·LACIÓ DE GANDIA


Els econacionalistes presenten al·legacions (davant el Ministeri de Foment i la Comissió Municipal d’Urbanisme) a l’estudi informatiu de la variant alertant sobre els possibles impactes sobre espais protegits com la marjal, el castell de Bairén, l'ermita de Sant Antoni, la Cova del Puntal del Gat, de la Terreta o el barranc de Sant Antoni...

Per començar, demanen una major anàlisi del que s’anomena l’alternativa 0. “És necessària la duplicació? ¿Els beneficis són superiors a l’impacte?”

LORENA MILVAQUES: “Entenem que, cas d’executar-se este projecte, seria el moment per rematar aquelles coses que quedaren pendents a l’hora de l’execució de la variant (En concret, la restauració dels elements danyats (la restauració paisatgística dels entorns dels túnels, la restauració de la ximeneia) i la senyalètica d’accés a la ciutat)”.

JOSEP MIQUEL MOYA:
“Per això, nosaltres proposem (hem de dir que amb totes les reserves del món) que s’estudie la viabilitat de la construcció d’un túnel que salve la muntanya de Sant Joan amb eixida a la Finca de Rausell, destinant l’actual nus per a millorar la connectivitat amb Gandia i la Platja i preservant la visibilitat del Castell de Bairén i el seu entorn”.

| Més