EL BLOC ESPERA QUE S'ACLARISCA LA IMPUTACIÓ DE MUT I DESITJA QUE NO SIGA CERTA

Desgraciadament per a la classe política, últimament tenim massa gent als jutjats, la qual cosa fa augmentar el ja de per si gran desprestigi dels polítics. Al BLOC no som dels qui entrem i eixim dels jutjats com d’un cafeteria, però, últimament està de moda. I està bé que siga així, si realment hi ha indicis de delicte.

Ara, en la nostra ciutat, el senyor Mut, tinent d’alcalde d’esta ciutat, apareix com a imputat per l’Audiència, és a dir, l’audiència entén que hi ha indicis. Encara que ell té experiència en açò dels jutjats perquè hi ha que recordar que va dur al jutjat el senyor Orengo, no fa massa anys, i va dur moltes vegades a l’ajuntament, suposem que no li serà molt agradable.

Per al BLOC és imprescindible que s’aclarisca el tema. Que es determine si és cert o no que es va oferir unflar un contracte, és a dir, signar-lo per una quantitat econòmica major que el que tocava. Perquè ens agradaria saber si això és un pràctica, ja que estem parlant dels diners de tots els gandians.

En realitat, ens hagués agradat molt més no veure al senyor Mut com a imputat, i ho diem sincerament. Però si algú té cap dubte, ens agradaria que s’aclarira i, òbviament, i també ho diem sincerament, desitgem que no siga cert, que el senyor Mut no siga condemnat, pel seu bé i pel bé de la ciutat.

| Més