EL BLOC-VERDS VOL SABER QUÈ S’HA FET DEL SUPERMERCAT AL CENTRE HISTÒRIC


Els econacionalistes recorden que fa 10 mesos l’ajuntament va signar un contracte de lloguer amb una cadena de supermercats i es va assegurar que obriria les portes els primers mesos de l’any 2009

Foto: Safor Guia (23-12-2008)


De la foto han passat gairebé 10 mesos. L’alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, el tinent d’alcalde d’ordenació del Territori, Fernando Mut i el director general dels supermercats Mas y Mas, José Juan Fornés van signar el contracte de lloguer d’un espai municipal al Centre Històric (els baixos del Mercat Municipal) per a la instal·lació d’aquesta coneguda cadena alimentària. Aleshores es va assegurar que la inversió prevista era de 600.000 euros i que durant els primers mesos de l’any 2009 el supermercat obriria les portes.
Doncs bé, el BLOC es pregunta què ha estat d’aquest anunci, sobretot després que a la reunió de la Junta de Districte del Centre Històric, celebrada fa uns quants dies, l’alcalde de barri, Antoni Gomar insinuara que hi havia problemes per a complir l’acord signat.
És per això, que els econacionalistes volen saber si l’empresa se n’ha fet enrere i, en cas afirmatiu, si l’Ajuntament de Gandia ha encetat converses amb altres grups alimentaris per estudiar la viabilitat d’instal·lar al Centre Històric el més que reivindicat supermercat.
D’altra banda, el BLOC recorda que en un Plenari ja es va preguntar sobre la qüestió i es va informar d’una sèrie de problemes d’energia elèctrica que retardarien el projecte. No obstant això, en una junta de districte posterior es va assegurar que els entrebancs estaven superats.

| Més