EL BLOC-VERDS LAMENTA LA SUPRESSIÓ DELS ABONAMENTS MENSUALS LABORAL I NOCTURN ALS APARCAMENTS DEL SERPIS I LA REPÚBLICA ARGENTINA

L’empresa concessionària els ha substituït pel de 24 hores, el que suposa un augment del preu superior al 50%
.
Els econacionalistes consideren que perjudica els treballadors i el veïnat del centre
.

Torna la polèmica al voltant dels preus d’alguns aparcaments subterranis de la ciutat, després que l’empresa concessionària de l’aparcament del riu Serpis i la República Argentina, ECSA, haja decidit eliminar els abonaments mensuals laborals (de 7.30 a 21.30 h, de dilluns a dissabte) i nocturn (de 19.00 h a 9.00 h). Així, els usuaris que els renoven aquest dies s’han trobat amb la sorpresa que han desaparegut i en el seu lloc només existeix la tarifa mensual de 24 hores. Això representa, per exemple, que l’abonament laboral passe de 33 a 50 euros.
Per al Grup Municipal del Bloc-Verds, la mesura perjudica els veïns i els treballadors del centre de la ciutat. És per això, que exigeix el restabliment dels esmentats abonaments.
Cal recordar, que a principis de setembre, ECSA ja va rectificar anul·lant un augment del preu de les tarifes mensuals, que en alguns casos arribava al 80%. Segons va explicar el regidor responsable de Mobilitat, Vicent Mascarell es tractava "d’un error" de l’empresa concessionària, ja que no comptava amb l’autorització del consistori gandià.

Gandia, 26 de setembre de 2007

| Més