EL BLOC-VERDS TORNA A DENUNCIAR L’ESTAT ‘LAMENTABLE’ DEL COL·LEGI SANT FRANCESC DE BORJA


Els treballs que s’hi realitzen evidencien deficiències noves al sostre

El regidor del Grup Municipal del Bloc-Verds a l’Ajuntament de Gandia, Facund Puig ha denunciat novament hui la situació ‘lamentable’ en què es troben els/les alumnes del Col·legi Públic Sant Francesc de Borja. I és que al greu estat de deteriorament del centre, cal sumar ara l’estat en que es troba com a conseqüència de les cates que continuen al descobert – havien de fianlitzar a finals d’agost-, així com els treballs que han deixat visible part del sostre (uralita, canyís, teules…).
Des del Bloc-Verds consideren "que la situació no pot continuar així , no només per la imatge nefasta, impròpia d’un col·legi del segle XXI, sinò perquè no és just que els xiquets hagen de sofrir la manca de previsions per part de la Generalitat".
L’edil econacionalista ha aprofitat per reivindicar, una vegada més, una reforma integral del centre que incloga no només la substitució de les peces d’uralitat del sostre, sinó també el sanejament dels espais externs (reixes, voladís, teulada…) i el condicionament d’aules, sòl, lavabos…

Gandia, 12 de setembre de 2007

| Més