EL BLOC-VERDS PREGUNTA A L’ALCALDE SOBRE L’HOSPITAL, ELS PREUS DELS APARCAMENTS, PATRIMONI, EL CARRIL BICI I L’ESCOLETA DE BENIPEIXCAR


En primer lloc, el Bloc-Verds va preguntar a José Manuel Orengo sobre si s’han encetat ja converses per determinar el futur ús de l’actual Hospital Francesc de Borja, una vegada estiga en funcionament el futur "que al pas que va, per cert, ningú pot assegurar quan serà. Per a nosaltres és un tema estratègic per a la ciutat que quede clar que l’actual Hospital es destinara a usos sociosanitaris i hauríem de començar a treballar-lo ja", va assegurar el portaveu del Bloc-Verds.
Altra pregunta feia referència a qui té la competència per modificar les tarifes dels aparcaments públics després de l’augment dels abonaments i la rectificació posterior. "Nosaltres estem convençuts que les tarifes les aprova l’Ajuntament i allò que l’empresa s’havia equivocat, ho haurem de posar entre cometes. Però on sí que l’empresa no s’equivoca és en la mitja hora gratuïta perquè li dóna el mateix ja que els tiquets no cobrats als usuaris són abonats per l’ajuntament i, per tant, l’empresa cobra el mateix" Josep Miquel Moya va demanar a l’alcalde que estes coses es parlaren prèviament pel bé de tots.
El tercer prec feia referència al catàleg de béns i espais protegits: "Nosaltres, després d’haver estat compartint esta preocupació amb el PSOE durant l’anterior govern, li preguem a l’alcalde que s’ho prenga seriosament: la proposta de catàleg està acabada, continuen enderrocant-se edificis sense possibilitat d’estudiar si són susceptibles de protecció i entenem que no devem ni podem esperar-nos a la revisió del Pla general com argumentava el senyor Mut perquè per a alguns casos potser siga ja massa tard
Per la seua banda, Facund Puig es preguntava perquè no ha entrat en funcionament l’Escoleta de Benipeixcar i quan ho farà. "Se’ns contestava que s’havia endarrerit perquè no s’havia acabat el procés selectiu del personal, cosa que nosaltres ja sabíem i sobre la que hem vingut insistint des fa aproximadament sis mesos"
I la darrera qüestió feia referència sobre la previsió per a tornar a deixar operatiu el carril bibi que va estar tallat i ocupat per les obres d’ampliació de l’entrada sud a Gandia, "les quals ja fa molt de temps que s’han acabat però no s’ha netejat perquè hi haja continuïtat del carril bici, la qual cosa el fa inoperatiu" va recordar Puig.


Gandia, 14 de setembre de 2007

| Més